Menu

Op dit moment zijn er 2054 inschrijvingen voor de reünie.

Programma                  

De reünie staat vooral in het teken van ontmoeting, herinneringen ophalen en contacten intensiveren onder het genot van een drankje en een hapje. 

In het gebouw worden verschillende ‘ruimtes’ gekoppeld aan de verschillende ‘decennia’ van examenjaren, zodat je sneller in contact komt met leerlingen van ‘jouw lichting’.

Het programma: 

13.30 uur:                           Ontvangst oud- en huidige medewerkers
15.00 uur:                           Ontvangst oud-leerlingen
16.30-19.00 uur:                 Foodplein
20.00 uur:                           Einde reünie

  • Er worden consumptiemunten en munten voor het foodplein verkocht tijdens de reünie, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje kunt bijkletsen.
  • Tijdens de reünie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. De foto's zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen en deze worden thuisgestuurd.
  • In de school zullen verschillende tentoonstellingen te zien zijn. Heeft u spullen die we mogen gebruiken dan vernemen we graag wat u heeft, graag een e-mail van het item met jaartal en een korte beschrijving naar reunie@csgwillemdezwijger.nl 

 

Woont u in Schoonhoven dan vragen we u op de fiets te komen.

Parkeren kan in Schoonhoven op P1 en P2 en we hebben een parkeerterrein bij de Spoorstraat. Volg de borden. Vanaf deze parkeerterreinen rijden pendelbussen naar school en terug naar de parkeerterreinen.

U kunt ook met het openbaar vervoer komen. Bij de bushalte Schoonhoven West stoppen ieder half uur de lijnen 295 (naar Utrecht en Rotterdam) en 497 (naar Gouda). Vanaf deze halte is het 9 minuten lopen naar school. Daarnaast is er ook nog de buurtbus 505 (naar IJsselstein en Woerden) die stopt bij de bushalte Albert Plesmanstraat. Deze rijdt alleen overdag 1x per uur.

Heel veel plezier op de reünie!