Menu

Op dit moment zijn er 913 inschrijvingen voor de reünie.

Programma                  

De reünie staat vooral in het teken van ontmoeting, herinneringen ophalen en contacten intensiveren onder het genot van een drankje en een hapje. 

In het gebouw worden verschillende ‘ruimtes’ gekoppeld aan de verschillende ‘decennia’ van examenjaren, zodat je sneller in contact komt met leerlingen van ‘jouw lichting’.

Het programma: 

13.30 uur:                           Ontvangst oud- en huidige medewerkers
15.00 uur:                           Ontvangst oud-leerlingen
15.30-20.30 uur:                 Open Podium in de aula  (na inschrijving vooraf)
17.00-19.00 uur:                 Foodplein
21.00 uur:                           Einde reünie

  • Er worden consumptiemunten en munten voor het foodplein verkocht tijdens de reünie, zodat je onder het genot van een hapje en een drankje kunt bijkletsen.
  • Tijdens de reünie zal een professionele fotograaf aanwezig zijn voor het vastleggen van de leuke momenten. De foto's zijn ter plekke te bestellen en af te rekenen en deze worden u dan thuisgestuurd.
  • In de aula komt een ‘open podium’, waarvoor oud-leerlingen en oud-medewerkers zich aan kunnen melden als zij iets ‘ten gehore’ willen brengen; een lied, een gedicht, een korte sketch, een gesproken column of wat dan ook. Het podium kan vooraf gereserveerd worden (voor 5 of 10 minuten) bij reunie@csgwillemdezwijger.nl ) tussen 15.30 en 20.30 uur op zaterdag 1 oktober.
  • Op diverse plaatsen zullen foto’s uit de geschiedenis van de WZ te zien zijn, veelal op monitors en schermen. Heeft u nog foto's of filmpjes die we mogen gebruiken dan kunnen die gestuurd worden met jaartal en een korte beschrijving naar reunie@csgwillemdezwijger.nl 

 

Woont u in Schoonhoven dan vragen we u op de fiets te komen.

Op dit moment zijn we nog aan het organiseren waar u met de auto kunt parkeren.

Op deze pagina plaatsen wij een update zodra dat bekend is.